<3

just nu känns mitt liv så underbart, och jag kan bara säga att det är tack vare en speciell person.
även om vi inte har känt varandra så länge har du ändå gjort stort avtryck. jag gillar (älskar) att känna din värme, jag gillar (älskar) din doft, hoppas att det inte händer nåt skeft, snälla värm mig lite till ^^:)<3

idag är det söndag!

imrose var det ju match igen!, vi vann den med 21 poäng :D, spelade ganska bra, kunnat lite bätre men det var inte lika många skit fouls som igår (från min sida iaf (a))

igår förlorade vi med 3 poäng -.-, boede ha vunnit med tanke på at vi lede med 10 poäng i tredje perioden >.<, men men nya ta skönt med två vinseter den här helgen iaf.

vi hade ju match ifredags oxå, då vann vi med 92-44 så det blir 48 poäng rikgtigt kul med en sån premiär :D

nu i eftermiddag ska jag och mathilda kolla film tsm. våran tradition liksom, alltid film tsm på söndagar. Super mys!

tingeling <3(:

match:D

match match match, äntligen dags nu drar basketsäsongen igång. Ska sanrt iväg och spela mot lidingö. Är så jävla taggad att det är helt sjukt! NU TAR VI DOM TJEJER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart helg igen

Jaha nu har en vecka till passerat och det är HELG ! I helgen har mitt asket lag tre matcher, och jag ska spela alla tre :O, två är hemma, den ena imorgon(fredag) 19:30 i jakobsbergs sporthall och den andra på söndag kl 9:00 i jakobsbers sprothall kom och kolla :D ;).

vad händer mer då, jo jag ska gå på bio med hella tess och hampus, sen är jag fri för ideer :D so bring them on ;)

nu ska jag plugga tyska och göra matte läxan som egentilgen skulle vara klar idag :O xD

tingeling så länge<3


jag vill vara i din famn, så underbar och varm<3

match

ojoj då var det då dags! jag har ju bestämt mig för att sluta på fotboll så det är sista fotbollsmatch för mig. lite blandade känslor, aja vi får väl se hur det går ;D

ciaociao<3

stan

godmorgon allesammans! hoppas folket har sovit gott fö det har inte jag gjort xD. Vaknat typ hundra ggr och vred och vände och funderade, nää usch inge kul :P.

Vad händer idag då? jo jag ska in till stan med mamma och mattias, kolla skor :D, jag ska visa mamma dom där as snygga nike snickersarna som jag vill ha kanske kan man övertala henne om dom (6). Sen ska vi kolla på en fotoutställning i kulturhuset verkar fett bra faktisgt!

Ikväll vet jag inte vad som händer tar det som det kommer helt enkelt^^

tingeling <3

varför?

varför förstör jag allt jag gör?
varför sabbar jag alltid allt?
vaför vågar jag aldrig ta några risker?
varför chansar jag aldrig och ser vad som händer?
livet går ut på att våga chans och våga ta risker,
varför kan jag inte våga leva?
mitt liv är menat att förloras, varför leva när allt är förlorat?

kväll<3

kvällen har tillbringats med mathilda, tess och hella här hemma hos mig. Vi rensade min frys på glass, inte mycket kvar efter det xD. Gott var det iallafall :D. Sen satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord. Väldigt mysigt <3

nu sitter jag här, är extremt trött och ska snart sova, imron blir det stan och kolla på fotoutställning med mamma och mattias. Senare blir det tess eller mathilda vi får se helt enklet hur det blir =)

ciaociao<3


idag är det äntligen fredag!

Skola imorse gick kanon bra, slutade kl 11 mycket skönt :D. kom hem åt, kollade på paralypics, pratade med hella och nu har jag precis varit ute och sprungit. Pallade inte springa så långt så det fick bli långa varvet i sandviksspåret (ca. 2,5 km för den som vill veta). Det var verkligen underbart, solen sken, det var lagom varmt, inte en människa i närheten, underbart att springa helt enkelt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, försöka få tag på min kära lossas pappa och sen ska jag hitta på nåt med Tess, senare kommer även Hella och hakar på :D. Ser ut som det kommer bli en bra kväll (:

tingeling så länge <3

sova snart

ska sova nu alldelles snart, börjar ju tidigt imorgon, men har bara två lektioner så det är de värt :D. Japp nu har man skicka messet som jag velat på om jag skaa skicka så länge nu. Känns skönt att ha fåt det gjort, jag menar det kan ju böra eller brista, så vi får väl se^^

sovgott alla underbara<3

imorgon är det fredag :D

Ska precis hoppa in i duschen, körde kooper testet idag på träningen. Gick ganska bra faktisgt, sänkte min tid med två minuter, så det är jag nöjd med :D

vanlig skoladag idag, hade extremt roligt på datakunskapen där jag hittade en sjuk sida från pyskopedia, motsvargheten till wikipedia men med pyskolg grejer istället. Där kunnde man läsa om vad man kunde ha spädbarn till tex var det den mest andvända drogen i världen, det rekommenderades även att om man hade tråkigt skulle man se hur många spädbarn det fick plats i en mixer när denna var på. Hahahah helt sjuk sida, googla på spädbarn+jetdrift så hittar ni den säkert.

Imorgon är det då entligen fredag, men gud va veckan har gått fort. Tyckte att det nyss var fredag, men inser att det var en hel vecka sen, konstigt fenomen det där. Iallafall så är det ingen träning för den är inställd så jag och tess ska hitta på något roligt att göra. Brukar bli lyckat fö det mesta. Mycket skratt kan jag garantera!

ciaociao<3

asså gud jag pallar inte mer!

herregud, nu håller det på att bli alldelles för mycket för mig, träffade på "den tröga bögen" på bussen idag, han är fan helt sjuk i huvudet. Jag har inte gjort honom någonting men ändå har  han kallade mig för en massa grejer som jävla äckel, jävla äckel krull att jag är så ful att inte nån vill se på mig och grejer, som sagt jag har inte gjort han någonting, sen för tre veckor sedan kallade han mig h*ra på msn. Man ba okej? Det var alltså 3 veckor sedan!!!!!!

iallafall går jag på bussen och ser han stå där, jag ba fanfanfan, för att komma till de lediga platserna måste ja gå förbi honom. Jag tror att han ska ignorera mig, ha! vilket skämt :@ när jag går förbi säger han tyst så bara jag kan höra: h*ra!. Seg som man är fattar jag inte vad han sa förrens att jag satt mig ner. Då kommer ilskan som en stor våg, börjar gnissla tänder och sitter och skakar. Som tur är ringer Tess på en gång när jag skickade iväg ett sms till henne, vilket gör att hon hindrar mig från att gå fram och göra nå dumt.

men jag förstår inte vad hans problem är!?! vad har jag gjort han liksom fattar inte riktigt :S desutom fundera jag på det som hände i helgen med haha vi kallar han för "frittösen" så jag blir tokig, och sen på vad, jag kan kalla honom för "snillet" menar med det han gör oh håller på med.

Som grädden på moset går basketen skit just nu, lika så med fotbollen. Jag är super trött hela dagarna vilket gör att skolan också går skit.

Vet i fan vad det här tar vägen asså ;S :S

fanfanfan

jaha tror ni det blev någon träning för mig, svar nej!, efter maten kände jag mig jätte dålig och hade typ feber så nu har jag sovit i två timmar och inte känner jag mig bättre. Kladdkaka blev det inte heller någon gjord, usch vad jag hatar att vara sjuk :(

måndagmåndag

japp då var det måndag igen, härliga måndag-not. har typ sovit mig genom hela dagen, så segt. har funderat as mycket på det som hände i lördags, ni som vet vet, ni andra får förbli nyfikna :P. Iallafall var det ganksa underbart, tror jag iallafall xP xD.

ikväll är det basket träning och ska försöka svarva ihop en kladdkaka på min lillebros begärna så det får väl jag försöka hinna med innan träningen oxå XD

oj vilken helg!

Jädrans vilken helg det har vart :O först var det film kväll med tjejorna, mcket mysigt :D. Igår slöade jag och tess hela dagen sen på kvällen stack vi till jimmie, där träffade vi även fritte :), vi kollade på film, haha såg inte mycket av filmen men iallafall xD, sen så idag har jag spelat fotbollsmatch, gick inge vidare förlorade :( och ingen var riktigt taggad eller så aa äsch helt enkelt, nu sitter jag här och borde gå och lägga mig det är ju trotsallt skola imorgon men jag är inge trött, aja får försöka sova iallafall ^^

ciaociao

sleepover party!

okej party och party vet jag ju inte om det var eftersom det bara var jag hella och tess men roligt hade vi iallafall. vi smaskade på kladdkaka chips och läsk hela natten och kollade på saw 1, 2, 3 och 4. Usch jag hatar dom filmerna asså äckliga, blundade mest hela tiden xP, ville verkligen inte kolla på trean för den är så äcklg så jag höll för öronen och blundade haha gissa om man inte somnade liksom så jag sov mig genom hela saw 3 xD. Väldigt lyckat enligt Tess för det gjorde så jag inte fattade nåt om fyra sen. xD

Iallafall så sitter jag här hemma hos tess och har nyss vaknat och ätit frukost. lite sent men men :P, får se vad vi hittar på, kanske blire jimmie en sväng. Fast han tror ju att han bara ska träffa tess så kommer jag där som gubben i lådan. som vanligt, äsch det får han stå ut med, så jobbig är jag ju inte.

tingeling så länge!

icaicaica

tjoo slänger in ett kort inlägg här innan jag ska dra till ica med Helene, vi ska nämligen baka kladdkaka tsm,  mums! :D tess ska oxå hjälpa till sen ikväll ska vi kolla på alal saw filmerna och senare "sova" hos tess vet inte hur mycket det blir av den biten  xD

tjingeling så länge;)

Tjobbidua

Idag var det skola, riktigt roligt idag faktiskt. Speciellt sista lektionen där jag blev flummare än flummast, garvade till allt och lite till så jag och Sara hade väldigt roligt längst bak i klassrummet. Det var nog ganska bra att man var lite flum för det kändes som klassen liksom slappnade av på nåt konstigt viss, aja får väl se hur det blir, det blir nog väldigt bra när killarna slappnar av lite, känns som dom är så spända hela tiden^^.

Jag går iallafall TEKNIK med interaktiv design profil, så ska ju bli skillnad på att kunna fixa blogg design och sånt senare, får väl se hur det går med det xD. Vi är 2 tjejer i min klass jag och Sara. Kände inte Sara innan men vi har fått jätte bra kontakt så det känns jätte bra, sen har vi då 19 killar att tampas med :P. 19 stycken killar som verkar vara extremt blyga eller så vill dom inte ha nåt med mig och Sara att göra, säger inte mycket till oss och inte till varandra heller för den delen, men tror mest att dom är blyga men det ska snart ändras på ;), eftersom jag nog är experternas expert på att snacka om allt och ingenting så kommer det nog släppa snart tror jag :D.

När jag skulle hem blev man ju halvt mobbad av alla i klassen, det är nämligen så att vi har bara svenska på fredagar men den var inställd så ingen lektion imorgon, men så har vi ju mig som har bestämt mig för att fortsätta läsa tyska, självklart har dom hittat en vikarie till min tyska lektion så det är bara pallra sig till skolan och gå på en 80 minuter lång tyska lektion och sen hem igen.

Efter skolan var det träning. Bestämde mig för att skynda mig hem emellan istället för att sitta kvar i skolan och häcka, fungerade faktiskt ganska bra. hann iallafall både hem och äta och i tid till träningen. Väl på träningen gick det ganska bra faktiskt, inget jätte stort astmaanfall så kunde köra på ganska normalt :D. 

Ny design och Nya tag!

nu har jag gjort ny desgin här på bloggen, snygg eller hur ;). har faktsigt tagit fotot i bakgrunden själv :P(lite måste man ju skryta). det här med ny design kommer arbetas på lite mer och bli ännu bättre, men varför lägger jag ner tid på det här helt plötsligt då? Jo det är så här, jag och Helene är ju så "väldigt" duktiga på att uppdatera våra bloggar så vi har gjort en deal, till att börja med måste vi ha skrivt i våra bloggar minst en gång i veckan! vi ska höja om det blir för lätt ;) Om man inte gör det blir man straffad, ett straff som våran kära och fantasifulla vän Tess får äran att komma på och övervaka. En gång i veckan tänker säkert många nu, det är väl inte så mycket, men för oss som har skrivt en gång varann månad blir det en ganska stor skillnad aja får se hur det går :D.

Nu har klockan hunnit bli mitt i natten och jag ska sova, sovmorgon har man ju till kl 11 men sömn behöver ändå :P, har börjat gymnasiet nu och det är riktigt spännande desutom har jag blivt antagen av explorius till att åka till USA näsat höst och gå på HIGH SCHOLL i ett år, men mer om det senare

you know that you love me ;)
xoxo

RSS 2.0