grinar som en....

Ja vad ska man säga mer än att jag nyss såg Titanic för första gången i mitt liv och JA jag grinade som fan. (grinar fortfarnde för alla som är intresserade),  Asså gudars vad den är udnerbar, den kan man se igen och grina lika mycket till. Usch vad det är skönt att bara låta tårarna rinna och skit i sin egna problem och bara gråta ut åt någon annans. Pearl Harbor är ju en till sån där film man kan sitta och grina så man skakar, gjorde iaf jag. Då rann tårarna mer än ni nånsin kan ana.

Nej nu ska jag bäda ner mig och gråta en skvätt till för att sedan somna in och inte bry sig om att gå upp med tuppen. Hurra för det!

tyska, i hate it

bläääää idag är det tyska prov, vilket har fått mig att gå upp så här tidigt bara för att plugga. Gaaah jag orkar INTE! Därför sitter smarta jag här framför datorn istället. Jätte smart Maria!

PÅ fredag är det iaf äntligen dags för våran resa med laget till, ja vart ska vi åka egentligen ?!?. Det verkar som hela laget på nåt krux vet vart vi ska, alla UTOM jag såklart. Och just därför att det bara är jag som inte vet har dom gjort nån jävla packt mot mig så att ingen ska säga nåt. JIPPI, aja det lär ju bli extra spännande för mig med andra ord. HÖHÖ!

Ledig

Wii idag är jag ledig och inte nog med det, ikväll är det träning sen pyjamasparty hemma hos frida med världens BÄSTA lag <3 Ska bli så roligt *längtar*

Fast man kan ju inte alltid ha kul när man ä lediga, tyvärr så MÅSTE jag plugga. Har prov och 2 inlämningar nästa veckan. Men eftersom min klass är som den är så är det väl antagligen bara jag som gjort uppgiterna, De andra sitter hellre vid datorn och låtsas som det inte hörde vad våran lärare sa till oss. Vilket gör att jag är klassens pluggis. Haha vilket skämt egentligen.

Och för att jag är lediga idag tycker jag att ni ska få sen en bild som visar, aa ni får tolka den själva. Kan säga att den togs när jag hella och tess ar ganska fluuuuuuuuuuuuuuum i våras. Jag bjuder på den iallafall.


Nu ska ja ner och äta frukost, väldigt sen frukost......

CiaoCiao

Galen




Okej jag brukar ju bli helt galen och besatt av olika låtar, bokstavligen Just nu är det den här som gäller med ett jätte bra band som jag (Okej, Hassel tipasde mig om det) nyss funnit. De heter Blackmore's Night. Luta dig tillbaka och NJUT

länge sen sist....

....eller okej inte så länge sen, men ändå ett tag sen jag skrev sist. Har haft fullt upp och även inte haf tnån lust att skriva. Får väl se om jag skriver mer nu fram till jul.

Det är mycket som händer nu innan jul. Jag ska iväg med under lucia helgen. Vet ej vart vi ska men det ska bli jätte roligt. Sen har vi fyra dagar innan julafton 3 matcher. Bortsett från basketet är det även mycket i skolan med prov och inlämningar.

Sen har jag så dåligt samvete för att jag är så upptagen med annat hela tiden så jag glömmer bort människor i mitt liv och inte hört av mig. Men det har vart fullt upp 24/7. Men ska inte gröta i det, dags att ta tag i det istället och inte sitta och sörja.

tjingeling

RSS 2.0