Eluttag*suck*

Jag blir så trökad på rc-vagnarna..... om det finns eluttag ska de väl fungera. Som idag till exempel åkte jag till mina kusiner och under tåg färden skulle jag kolla på film och så funkar inte eluttagen. Jag blir så trött. Nu han jag bara se halva "in her shoes". Shit bra film för övrigt. Som tur ha rjag redan sätt filmen en gång så det var inte någon jätte katastrof men ändå.

Kom iallafall fram hel, så vi åkte och träffade min mammas farmor som ligger på sjukhus. Jag har aldrig vart på sjukhus på det sättet men det var hemskt ville bara springa därifrån. Hon låg där och såg så skör och skröplig ut, Som att hon hade åldrats flera år sen jag såg henne sist. Man tror att hon snart är frisk men man vet ju inte vad som kan hända.

På vägen såg jag en shit snygg Carrera. Som man sa när man va liten "När jag blir står ska jag köpa en cool sportbil från något coolt märke!" och de hoppas jag at jag kommer göra. Jag hoppas mäst på en Lamborghini, men man får väl se vad det blir.


Sjukdag

Jaha, då satt man här. Tryckte på några knappar och vips så har man en egen blogg. Ja, nu när jag väl är här är hjärnan helt ut blåst. Har tänkt på att skaffa blogg länge och alltid haft bra i déer om vad man ska skriva, men nä det kommer man ju inte ihåg när man väl sitter här.

Jag kan ju alltid börja med vad som har hänt idag. Vart i skolan i min psyko klass eller okej ni är inte alltid psyko men ibland så. Vad hände då, rätt ut sagt inte ett piss. Det tråkigaste med min klass att det inte händer något. Tur att jag har min tjejor, vad skulle annars hända.

Det ända roliga var att jag kände mej hängig och gick hem tidigare. Jag fick mysa i soffan framför favoriten Ugly Betty och House. Somnade och sov i två timmar så nu är hela min dygns rytm flyttad men vem orkar bry sig.

Hoppas morgon dagen blir bättre, då ska jag stå och sälja gamla prylar på loppis med mitt basketlag. Järfälla ishall 10-16, men jag behöver bara vara där i två timmar. Yippi ^^. Man hoppas iallafall på att det blir något sålt.

RSS 2.0